Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- در این بسته خبری مهمترین اخبار گروه جامعه خبرگزاری میزان را طی امروز دوشنبه ۱۱ شهریور مطالعه می‌کنید. تاریخ انتشار: 19:00 - 11 شهريور 1398 - کد خبر: ۵۴۶۶۹۶

به گزارش خبرنگار گروه جامعه خبرگزاری میزان، در این بسته خبری مهمترین اخبار گروه جامعه خبرگزاری میزان را طی امروز دوشنبه ۱۱ شهریور مطالعه می‌کنید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


بیشتر بخوانید: پرداخت کمک هزینه معیشت به جانبازان غیر شاغل/جانبازان به بنیاد شهید استان خود مراجعه کنند
معاون تعاون و امور اجتماعی بنیاد شهید و امور ایثارگران از برقراری کمک هزینه یک میلیون و ۵۶۳ هزار تومانی برای بیش از ۷۰ درصد جانبازان غیر شاغل خبر داد.

بیشتر بخوانید: آخرین آمار ثبت نام کنندگان در کاردانی فنی و حرفه‌ای ۹۸
حسین توکلی گفت:آمار نهایی ثبت نام کنندگان در کاردانی فنی و حرفه‌ای تعداد ۴۵ هزار ۴۴۵ داوطلب اقدام به ثبت نام نمودند. ظرفیت پذیرش در این دوره ۲۲۳ هزار ۱۹۵ هزار نفر است.

بیشتر بخوانید: مهلت ثبت نام دوره‌های کارشناسی علمی کاربردی تا ۱۴ شهریور تمدید شد
مهلت ثبت‌نام در دوره‌های مهندسی فناوری و کارشناسی حرفه‌ای دانشگاه جامع علمی کاربردی تمدید شد.

بیشتر بخوانید: آخرین آمار ثبت نام در رشته‌های بدون کنکور تا ۱۱ شهریور
مشاور عالی سازمان سنجش با اشاره به آمار ثبت نام و انتخاب رشته در رشته‌های بدون آزمون (پذیرش مهرماه ۹۸) گفت: ۲۸ شهریورماه ۹۸ آخرین مهلت ثبت نام و انتخاب در این رشته‌ها است.

بیشتر بخوانید: نهایی شدن متن رتبه‌بندی معلمان برای تصویب در هیئت وزیران
سرپرست وزارت آموزش و پرورش از نهایی شدن متن پیشنهادی رتبه بندی حرفه‌ای معلمان جهت تصویب در هیئت وزیران در کارگروه تخصصی رتبه‌بندی حرفه‌ای معلمان خبر داد.

بیشتر بخوانید: تفاوت نرخ ارز، سفر به ایران را برای گردشگران ارزان کرده است/لغو روادید بر ورود گردشگران چینی به کشور تاثیر بسزایی داشته است
مشاور اجرایی معاونت گردشگری وزارت میراث فرهنگی گفت: علی رغم مشکلات تحریمی در عرصه بین الملل، کشورمان جز مقاصد اول گردشگری دنیا لقب گرفته و جز یکی از ارزان‌ترین کشور‌ها برای گردشگران خارجی است.

بیشتر بخوانید: شمال ایران بارانی می‌شود/ گرد و خاک در جنوب غرب و جنوب شرق کشور
مدیرکل پیش‌بینی و هشدارسریع سازمان هواشناسی با اشاره به احتمال قوع گرد و خاک در شرق، جنوب شرق و جنوب غرب کشور طی دو روز آینده، از بارانی شدن استان‌ها در نوار شمالی کشور خبر داد.

بیشتر بخوانید: مراکز نگهداری حیوانات باعث رونق قاچاق و حیوان آزاری می شود
حمید ظهرابی گفت: اینکه مراکزی مثل دلفیناریوم و مراکز نگهداری حیات وحش مخصوصا آن‌هایی که حیواناتا در آنها علاه بر نمایش مجبور می‌شوند حرکاتی که به صورت طبیعی در ذات آنها نیست و نیازمند آموزش است را انجام دهند جنبه‌هایی از حیوان آزای دارد.

بیشتر بخوانید: تدریس مفاهیم محیط زیستی برای پیش دبستانی‌ها الزامی شد
رئیس اداره آموزش سازمان محیط زیست تهران گفت: مربیان پیش دبستانی از سال تحصیلی ۹۸ موظف به انتقال مفاهیم زیست محیطی قابل درک به کودکان هستند.

بیشتر بخوانید: بی توجهی به آمایش سرزمینی باعث رشد بی اندازه جمعیت در تهران شده است/ خروج هوای تهران از وضعیت بحرانی تا چند سال آینده
رستگاری گفت: با اجرای موفقیت آمیز طرح‌های کاهش آلودگی هوا پیش بینی می‌شود تا ۵ سال آینده هوای تهران از وضعیت بحرانی خارج شود.

بیشتر بخوانید: کاهش سفر خارجی برای درمان با گسترش تحقیق و توسعه در زمینه اصلاح ژنتیک
رئیس پژوهشگاه رویان گفت: امروز بیش از ۷۰ مرکز ناباروری در کشور داریم که ظرفیت خوبی در زمینه توریسم درمانی ایجاد کرده و تنها پژوهشگاه رویان سالانه میزبان حدود ۴۰۰ زوج نابارور است.

انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: سفر خارجی توریسم محیط زیستی حیوانات

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۹۸۷۹۴۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش حضور دانشگاه‌های ایران در رتبه بندی آسیایی تایمز ۲۰۲۴


به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ، سیداحمد فاضل‌زاده رئیس مؤسسه ISC گفت: پایگاه رتبه بندی تایمز یکی از نظام‌های رتبه‌بندی معتبر در سطح بین المللی است که در سال ۲۰۱۳ میلادی برای اولین بار رتبه بندی دانشگاه‌های آسیایی را در کنار رتبه بندی‌های بین المللی خود انجام داد.

وی افزود: در گزارش اخیر رتبه بندی دانشگاه ­های آسیایی سال ۲۰۲۴ از ایران تعداد ۷۳ دانشگاه حضور داشته اند که ۴ دانشگاه کشور در میان ۱۰۰ دانشگاه برتر آسیا قرار گرفته اند. رتبه بندی آسیایی تایمز در سال ۲۰۲۴، تعداد ۷۳۹ دانشگاه را از ۳۱ کشور در بردارد. همانند سال‌های گذشته، کشور ژاپن با ۱۱۹ دانشگاه بیشترین تعداد دانشگاه را در این رتبه بندی دارد و هند با ۹۱ موسسه در رتبه بعدی قرار دارد. رتبه‌های اول تا دهم در جدول ۱ قابل مشاهده است.

 

رئیس موسسه ISC گفت: سهم ایران از نظر تعداد دانشگاه‌های رتبه بندی تایمز آسیایی ۲۰۲۴، ۷۳ دانشگاه است که در حدود ۱۰ درصد دانشگاه‌های این رتبه بندی را شامل می‌شود که در جدول ۲ قابل مشاهده است.

جدول ۲: تعداد دانشگاه‌های ایران در رتبه بندی تایمز آسیا در سال‌های مختلف

 

فاضل زاده افزود: در رتبه بندی آسیایی تایمز ۲۰۲۴، تعداد ۷۳ دانشگاه از ایران حضور دارند. دانشگاه‌های صنعتی شریف، صنعتی امیرکبیر، علم و صنعت ایران، تهران و صنعتی شیراز به ترتیب رتبه اول تا پنجم ایران را کسب کردند. نتایج دانشگاه‌های ایران در جدول ۳ قابل مشاهده است.

جدول ۳: جایگاه دانشگاه‌های ایران در رتبه بندی تایمز کشور‌های آسیایی سال ۲۰۲۴

 

عملکرد دانشگاه‌های کشور‌های اسلامی قاره آسیا در رتبه بندی آسیایی تایمز ۲۰۲۴

رئیس موسسه ISC گفت: از میان کشور‌های اسلامی قاره آسیا، در مجموع ۳۰۶ دانشگاه از ۱۷ کشور اسلامی در رتبه بندی ۲۰۲۴ حضور دارند این در حالی است که در رتبه بندی ۲۰۲۳ این تعداد ۲۵۳ دانشگاه بوده است. از لحاظ تعداد حضور دانشگاه، کشور ترکیه و ایران به ترتیب با ۷۵ و ۷۳ دانشگاه، بیشترین حضور را داشته اند.

 

دانشگاه‌های کشور‌های اسلامی با رتبه ۱۰۰ و کمتر، در رتبه بندی آسیایی تایمز ۲۰۲۴ در جدول ۴ قابل مشاهده است.

جدول ۴: دانشگاه‌های برتر کشور‌های اسلامی در رتبه بندی آسیایی تایمز ۲۰۲۴

 

 روش شناسی رتبه بندی آسیایی تایمز ۲۰۲۴

فاضل زاده گفت: روش شناسی رتبه بندی آسیایی تایمز ۲۰۲۴ مانند رتبه بندی جهانی تایمز، به طور قابل توجهی تغییر کرده است. تعداد شاخص‌های مورد استفاده از ۱۳ به ۱۸ شاخص رسیده است با این حال مانند روش­شناسی پیشین، شاخص­های عملکردی در ۵ معیار کلی قرار دارند: آموزش، پژوهش، کیفیت پژوهش، چشم انداز بین المللی و صنعت. جدول ۵ شاخص‌های مورد استفاده در هر معیار را نشان می­ دهد.

وی افزود: روش شناسی این رتبه بندی همانند روش شناسی رتبه بندی جهانی تایمز است با این تفاوت که در رتبه بندی دانشگاه‌های آسیایی این شاخص‌ها جهت رتبه بندی دانشگاه‌های آسیایی مجددا تنظیم و وزن دهی می‌شوند.

جدول ۵. معیار‌ها و شاخص ­های رتبه بندی آسیایی تایمز ۲۰۲۴

دیگر خبرها

  • افزایش حضور دانشگاه‌های ایران در رتبه بندی آسیایی تایمز ۲۰۲۴
  • ۶۰ هزار میلیارد تومان برای قانون رتبه‌بندی معلمان هزینه شد
  • ۵۷۰ هزار معلم به نظام رتبه بندی اعتراض کردند
  • تعجب رئیس دیوان عالی کشور از آمار پرونده‌های خانواده
  • رئیس دیوان عالی کشور: آمار پرونده‌های «خانواده» مناسب نیست
  • مراقب باشیم آمار نامتوازن کنکور روح خانواده را زخم نکند
  • استعدادهای برتر ورزشی بدون کنکور جذب دانشگاه فرهنگیان می شوند
  • آمار نهایی انتخاب رشته در آزمون دکتری سال ۱۴۰۳ اعلام شد
  • جدیدترین خبر افزایش حقوق بازنشستگان تامین اجتماعی بانک رفاه امروز ۱۵ اردیبهشت
  • قبول شدگان ماده ۲۸ پس از قبولی در آزمون استخدامی آموزش و پرورش باید چه کنند؟